Star Remedies bloesem remedies

Bloesem remedies uit Nederland en de Wereld


Star Remedies bloesem essences worden gemaakt van wilde planten en bloemen gevonden in zowel Nederland als de rest van de wereld. Naast de traditionele bloesem essences zijn er 4 essences gemaakt van niet-plantaardige materialen; zoals halfedelstenen.

Star Remedies worden gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems hun volledige kwaliteit overbrengen in het aanwezige bronwater. Ditzelfde geldt voor de essences die gemaakt worden van niet-plantaardige materialen.

Star Remedies zijn gemaakt op diezelfde wijze waarop Dr. Edward Bach zijn remedies maakte echter zijn Star Remedies geen traditionele 38 bach remedies. De preparatie van de essences is hetzelfde als die toen door Edward Bach ontwikkeld is.

  • Star Remedies worden sinds 1999 gemaakt door Madeleine en Micha Meuwessen.
  • Ontwikkeling is een belangrijk aspect bij het samenstellen van nieuwe essences die gericht zijn om de mensheid te helpen. Door deze ontwikkelingen zijn de Star Remedies in staat om met de nieuwe tijd mee te gaan. Echter blijven oude tradities in stand. De enige constante is verandering.
  • Puurheid is kenmerkend voor de Star Remedies. De essences zijn met volledige overgave gemaakt en in samenspraak met de bloesems. Hierdoor ontstaat een zeer sterke synergie welke resulteert in pure essences.
  • Zuiverheid is essentieel voor essences. De zuiverheid vloeit voort in de essence welke het resultaat is van een synergie tussen maker en plant.
Bezoek Star Remedies op internet via www.starremedies.nl
Bezoek de website van Madeleine Meuwessen: www.madeleinemeuwessen.nl
Seven Essentials www.sevenessentials.com