Bloesem Remedies van Star Remedies

Boek – Mindfulness by Nature

Madeleine Meuwessen

In deze beknopte handleiding wordt voor een ieder die geïnteresseerd is in de werking van bloesem remedies uitleg gegeven over 14 combinaties & 53 bloesem remedies. De 14 combinaties zijn door Madeleine Meuwessen de afgelopen jaren ontwikkeld als antwoord op de vraag uit de maatschappij hoe mensen zonder therapeutische hulp zelf bloesem remedies kunnen gebruiken. Madeleine Meuwessen is sinds 1975 maatschappelijk werkster, bloesemtherapeute en natuurgeneeskundige. Ze is medeoprichter en opleider van C.I.N.T. Benelux Opleidingen.

Boek – Star Remedies - Mindfulness by Nature - Balsem voor de Ziel
bloesem remedies voor de nieuwe tijd

Nieuwe herziene boek geschreven door Madeleine Meuwessen over bloesem remedies voor de nieuwe tijd. - NIEUWE, HERZIENE UITGAVE met ruim 80 pagina's in full color


Star Remedies zijn bloesemremedies en brengen balans op emotioneel niveau. De Seven Essentials bevatten de essentie van wereldwonderen en krachtplaatsen. De trillingen daarvan zijn heel verfijnd en werken uit op en zelfs voorbij het spirituele level.

Beide soorten (bloesem) remedies zijn gemaakt op de trillingsfrequenties van deze tijd en de nieuwe tijd waar we als mensheid naar op weg zijn. Van elke (bloesem) remedie wordt de werking en achtergrond kort en krachtig beschreven. Om een goede keuze te maken zijn negatieve gedragspatronen, lichamelijke- en geestelijke problemen, situaties en persoonlijkheid belangrijke indicaties. De (bloesem) remedies zijn breed inzetbaar en werken op een diep niveau.

De Star Remedies zijn door Madeleine Meuwessen en haar zoon Micha ontwikkeld en daarnaast maakte Micha de Seven Essentials. Het waren soms wonderlijke omstandigheden die aangaven dat het weer tijd werd om een volgende (bloesem) remedie te ontwikkelen.

De 14 combinaties remedies en 7 Chakra remedies zijn door Madeleine Meuwessen de afgelopen jaren ontwikkeld als antwoord op de vraag uit de maatschappij hoe mensen zonder therapeutische hulp zelf bloesem remedies kunnen gebruiken. Dit boek is geschikt voor zowel de gebruiker, de natuurgeneeskundige en overige professionele behandelaars.

Madeleine Meuwessen is sinds 1975 maatschappelijk werkster, bloesemtherapeute en natuurgeneeskundige. Ze is medeoprichtster en opleidster van C.I.N.T. Benelux Opleidingen.

Dit boek is verkrijgbaar op Starremediesshop.nl

Boek – Mindfulness by Nature

Graag vertel ik in dit boekje aan een ieder die op welke wijze dan ook geïnteresseerd is in de werking van bloesem remedies en over de dertien combinaties die wij, mijn zoon Micha en ik, hebben gemaakt van de Star Remedies. We hebben deze in de afgelopen jaren gemaakt, in de praktijk getest en completer gemaakt. De bloesem remedies van Star Remedies, verkrijgbaar in 56 stockbottles van elk 10ml, worden gemaakt van wilde planten en bloemen die zowel in Nederland als in de rest van de wereld gevonden worden.

Boek – De Tijd vooruit

Naast de traditionele bloesem remedies is er één remedie gemaakt van een halfedelsteen. Star Remedies worden door ons gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems/edelsteen hun volledige kwaliteiten overbrengen in bronwater.
Star Remedies hebben een grote bandbreedte, met andere woorden, ze werken op alle aspecten en niveaus van een emotioneel probleem of een negatieve gemoedstoestand, waardoor ze het geheel in de breedte aanpakken. Van de 56 bloesem remedies zijn tevens 14 unieke kant-en-klare
combinaties gemaakt, die uitermate geschikt zijn voor het probleem waar je last van hebt. Ze kunnen eenvoudig dagelijks worden gebruikt en zijn emotioneel ondersteunend.

menu