Boek – Mindfulness by Nature

Madeleine Meuwessen

In deze beknopte handleiding wordt voor een ieder die geïnteresseerd is in de werking van bloesem remedies uitleg gegeven over 14 combinaties & 53 bloesem remedies. De 14 combinaties zijn door Madeleine Meuwessen de afgelopen jaren ontwikkeld als antwoord op de vraag uit de maatschappij hoe mensen zonder therapeutische hulp zelf bloesem remedies kunnen gebruiken. Madeleine Meuwessen is sinds 1975 maatschappelijk werkster, bloesemtherapeute en natuurgeneeskundige. Ze is medeoprichter en opleider van C.I.N.T. Benelux Opleidingen.

Boek – Mindfulness by Nature

Graag vertel ik in dit boekje aan een ieder die op welke wijze dan ook geïnteresseerd is in de werking van bloesem remedies en over de dertien combinaties die wij, mijn zoon Micha en ik, hebben gemaakt van de Star Remedies. We hebben deze in de afgelopen jaren gemaakt, in de praktijk getest en completer gemaakt. De bloesem remedies van Star Remedies, verkrijgbaar in 56 stockbottles van elk 10ml, worden gemaakt van wilde planten en bloemen die zowel in Nederland als in de rest van de wereld gevonden worden.

Boek – De Tijd vooruit

Naast de traditionele bloesem remedies is er één remedie gemaakt van een halfedelsteen. Star Remedies worden door ons gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems/edelsteen hun volledige kwaliteiten overbrengen in bronwater.
Star Remedies hebben een grote bandbreedte, met andere woorden, ze werken op alle aspecten en niveaus van een emotioneel probleem of een negatieve gemoedstoestand, waardoor ze het geheel in de breedte aanpakken. Van de 56 bloesem remedies zijn tevens 14 unieke kant-en-klare
combinaties gemaakt, die uitermate geschikt zijn voor het probleem waar je last van hebt. Ze kunnen eenvoudig dagelijks worden gebruikt en zijn emotioneel ondersteunend.

menu