Bloesem Remedies van Star Remedies

Over Star Remedies - Bloesem Remedies

Sinds 1999

Star Remedies bloesem remedies worden gemaakt van wilde planten en bloemen gevonden in zowel Nederland als de rest van de wereld. Naast de traditionele bloesem remedies zijn er 4 essences gemaakt van niet-plantaardige materialen; zoals halfedelstenen.

Star Remedies worden gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems hun volledige kwaliteit overbrengen in het aanwezige bronwater. Ditzelfde geldt voor de essences die gemaakt worden van niet-plantaardige materialen.

Bloesem remedies sinds 1999

Star Remedies zijn gemaakt op diezelfde wijze waarop Dr. Edward Bach zijn remedies maakte echter zijn Star Remedies geen traditionele 38 bach remedies. De preparatie van de bloesem remedies is hetzelfde als die toen door Edward Bach ontwikkeld is.

Star Remedies worden sinds 1999 gemaakt door Madeleine Meuwessen en Micha.

Ontwikkeling van bloesem remedies

Ontwikkeling is een belangrijk aspect bij het samenstellen van nieuwe bloesem remedies die gericht zijn om de mensheid te helpen. Door deze ontwikkelingen zijn de Star Remedies in staat om met de nieuwe tijd mee te gaan. Echter blijven oude tradities in stand. De enige constante is verandering.

Puurheid is kenmerkend voor de Star Remedies. De bloesem remedies zijn met volledige overgave gemaakt en in samenspraak met de bloesems. Hierdoor ontstaat een zeer sterke synergie welke resulteert in pure bloesem remedies.

Zuiverheid is essentieel voor bloesem remedies. De zuiverheid vloeit voort in de bloesem remedie welke het resultaat is van een synergie tussen maker en plant.

menu